Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mexické "Guacamole"
Kuře na cibuli v římském hrnci
Kakaový koláč s tvarohem
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Třešňový štrúdl s mandlemi
Jednohubky nebo chlebíčky se ,,Zaziky…
Tuňáková pomazánka VI.
Jablečné muffiny I.
Plněná kuřecí prsa s broskví a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Lotus cheesecake
Klasický burger
Hrnkový drobenkový koláč s mraženým…
Pomazánka à la humr
Salát little gem se slaninou a…
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny