Zbytky chleba nemusejí skončit v koši nebo ve strouhance, dá se z nich připravit skvělé rychlé jídlo. Zkuste to podle našeho receptu!
RADA: Jak skladovat chléb?
RADA: Co nevíte o domácím chlebu
Vaječná omeleta s medvědím česnekem
Omeleta se žampiony a špenátem
Omeleta s čedarem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené špagety II.
Tvarohové šátečky na sladko i na slano
Bábovka ze zbylých bílků
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Slaný chřestový koláč
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Zapečené cukety se šunkou a sýrem
Kuřecí prsa s cuketou
Losos s bylinkovou krustou
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Vaječná tlačenka
Velikonoční nádivka
Jidáše
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Klasický mazanec
Jemná bylinková nádivka s mandlemi
Pečené kuře s nádivkou