Připravíme si formu o velikosti 25 x 35 cm. Sušenky namočíme do mléka a poklademe je v dvojité vrstvě na dno formy.
Mléko dáme vařit, přidáme cukr,...
více o Pudinkový dezert bez pečení
1) Přivedeme vodu k varu, vložíme celou cibuli, bobkový list a zvěřinu. Vaříme do změknutí.
2) Na pánvi osmahneme nakrájený špek, přidáme nastrouhanou...
více o Zvěřinová svíčková bez pečení
Množství záleží na počtu strávníku, ale největší podíl (alespoň 50%) tvoří vždy ovesné nebo pšeničné, špaldové, žitné, ječné vločky. Ty necháme na...
více o Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení
Všechny suroviny spolu spojíme. Nádobu - srnčí hřbet vyložíme celofánem, nebo alobalem a plníme. Nejdříve směsí, kterou jsme si vytvořili a pak...
více o Srnčí hřbet - bez pečení
Změklé máslo utřeme s moučkovým cukrem, ořechy a přidáme polovinu kokosu a likér. Jestli je těsto řídké, přidáme kokos nebo ořechy. Zpracované těsto...
více o Kokosové kuličky bez pečení
Ve 1/4 litru mléka rozpustíme na plotně celý balíček obyčejného kakaa a necháme mírně vychladnout.
Do mísy si dáme moučkový cukr, změklé celé máslo,...
více o Čokoládová bomba bez pečení
Kapra bez šupin páteře zbavíme: na hřbetě ho podle hřbetní ploutve od hlavy k ocasu nakrojíme a páteř vyřízneme. Otvorem pak rybu vykucháme, uvnitř...
více o Nadívaný kapr - na pečení a grilování
Do mísy dáme jogurt, mouku, cukr, olej, vejce, vanilkový cukr a prášek do pečiva. Vše zamícháme. Na plech s vyšším okrajem a vyložený pečícím papírem...
více o Xtý jogurtový koláč s ovocem a drobenkou
Brzy bude na našem trhu spousta čerstvých domácích jahod. Zkuste si s nimi udělat dort, který není náročný na přípravu. Piškoty rozdrtíme, dobře...
více o Jahodový dort bez pečení
Vykuchané slanečky opereme pod tekoucí studenou vodou a osušíme. Mouku smícháme s trochou soli a ryby v ní obalíme. Na rozehřátém másle slanečky po...
více o Pečení slanečci v marinádě
Brambory oloupeme a omyjeme. V osolené vroucí vodě je vaříme asi 20 minut a slijeme.
Mezitím opláchneme a osušíme pstruhy. Potřeme je solí, muškátovým...
více o Pečení pstruzi