Domácí zmrzlina je nejlepší způsob, jak se ochladit v parných letních dnech. Dopřejte si jahodovou z čerstvého ovoce smíchaného se smetanou a bílým jogurtem.
RADA: Kam na nejlepší zmrzlinu v Praze?
RADA: Jak udělat domácí zmrzlinu
Jahodová zmrzlina II.
Tvarohová zmrzlina Míša
Domácí čokoládová zmrzlina
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Omlouvám se za nepřesné uvedení: vanilka uvedená v receptu je vanilkový cukr.
A kde je ta vanilka? Je možné nahradit vanilku, vanilínovým cukrem?
Italská omáčka
Pečené brambory s anglickou slaninou
Rebarborový crumble se zakysanou…
Steak z roštěnce s bylinkovým máslem
Česnekovo-houbový guláš
Banánový chlebíček bez másla - vláčný
Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…
Hlíva s přírodním masem - minutka
Salát Caprese II
Losos s bylinkovou krustou
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Vaječná tlačenka
Velikonoční nádivka
Jidáše
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Klasický mazanec
Jemná bylinková nádivka s mandlemi
Pečené kuře s nádivkou