Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou
Zmrzlina s karamelizovanými vlašskými…
Salát s hroznovým vínem a vlašskými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zajímavá kombinace, skvělá chuť. Bazalka je vždycky lepší čerstvá (krájím si ji do mrazáku)
Moc dobré,ty ořechy tomu dávají skvělou chuť
a bazalka sušená, nebo čerstvá ?
Fakt bašta ... Mňam PF
Zapečené filé na špenátě
Jablečná buchta s pudinkem
Cibulová marmeláda
Trubičky
Skořicové rohlíčky
Jogurtová bábovka s pudinkem II.
Ostružinový řez
Špenátové palačinky se špenátovou…
Pečené kuře s čočkou beluga
Žába v díře
Rychlá hrášková polévka s krutony
Piškotový dort s malinovým mascarpone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Kuřecí paličky BBQ
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Halloumi ve slanině s hráškovým…
Domácí pribiňák s jahodami