Řízky jemně naklepeme, osolíme opepříme. Na doladění chuti použijeme čerstvý či sušený tymián nebo oblíbenou bylinku. Vejce našleháme se solí a mlékem a v pánvi s rozehřátým olejem připravíme omelety, které při pečení posypeme nadrobno pokrájenou šunkou. Potom na pánvi opečeme z obou stran kuřecí řízky a vložíme řízky a vložíme je do připravené omelety, kterou přes ně částečně přeložíme. Osmahneme cibulku, na ní podusíme špenát, lisovaný česnek, sůl a pepř. Na talíři vytvoříme ze špenátu malé hnízdo a tam položíme omeletu s řízkem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jožka
|20. 6. 2008 16:45
Nebylo by lepší nejdříve recept vyzkoušet a pak hodnotit???
Jana Remková
|15. 6. 2008 14:20
No,i přez nějaké chybičky,jako třeba řízky vložíme a řízky vložíme(může se stát),jsem pochpila smysl tady toho receptu a opravdu to nevypadá špatně.Kuřecí řízek se špenátem jsem ještě nejedla,tak proč to nezkusit?Dávám jedničku za dobrý nápad
Sylva Karešová
|12. 6. 2008 17:17
Autor zapomněl na ingredience jako je zmiňovaný špenát v názvu, ale i nějaké bylinky a cibuli. V ingrediencích k receptu by mělo stát vždy vše, co se do pokrmu skutečně dává!!!