Do doby, než jej znovu zveřejní, vám nabízíme několik podobných receptů.
Maso pokrájejte na kousky a smíchejte s jogurtem, prolisovaným česnekem, nastrouhaným zázvorem, kořením (masalou, římským kmínem, kurkumou a... více o Kuřecí Tikka Masala
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme na kousky nakrájené maso z vykostěného kuřecího stehna. Posypeme mletou paprikou a lehce... více o Uzená kuřecí polévka
Na sádle osmahneme dozlatova cibuli pokrájenou na plátky, přidáme kuřecí prsa pokrájená na větší kostky a necháme zatáhnout. Pak přidáme dle uvážení... více o YESenická kuřecí prsa
Dejte vařit brambory ve slupce. Lilky pokrájejte na kolečka asi 1 cm silná, rozložte je na papírové utěrky, posolte a nechte vypotit asi 10 minut.... více o Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Jahody omyjte, zbavte stopek a osušte papírovou utěrkou. Polovinu jich rozmixujte se dvěma lžícemi cukru. Oddělte bílky od žloutků. Žloutky ušlehejte... více o Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky, špekáčky na půlkolečka nebo na kostičky, cibuli pokrájejte nadrobno. Na dvou lžících oleje osmažte cibuli... více o Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Brambory oloupejte a pokrájejte na plátky asi 1 cm silné. Uzené maso pokrájejte na kostičky, cibuli oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka. Zapékací... více o Francouzské brambory podle časopisu F.O.O.D.
Houby dejte do misky a zalijte je horkou vodou. Oloupejte brambory a nakrájejte je na kostičky. V rendlíku přiveďte k varu vodu, dejte do ní vejce a... více o Jihočeská kulajda podle časopisu F.O.O.D.
Toastový chléb nakrájejte na malé kostičky, zalijte mlékem a nechte chvíli nasáknout. Přidejte jednu cibuli pokrájenou nadrobno, mleté maso, nasekanou... více o Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Oddělte bílky od žloutků. Do velké mísy nasypte mouku s práškem do pečiva, přidejte cukr, pokrájené změklé máslo a žloutky. Suroviny promíchejte, aby... více o Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O.D.
Kuřecí prsa lehce rozklepejte (maso by mělo být vysoké asi 1 cm), osolte, opepřete a obalte v mouce. Šalotky a česnek nasekejte najemno, z citronu... více o Kuřecí piccata
Brambory oloupejte a pokrájejte na plátky asi 0,5 cm silné. Cibule oloupejte a pokrájejte na tenká kolečka. Okurky nakrájejte na kolečka, kopr a... více o Lehký bramborový salát podle časopisu F.O.O.D.
Mouku, cukr a mleté ořechy promíchejte v míse, přidejte pokrájené změklé máslo a rukama vypracujte těsto. Zabalte ho do fólie a uložte minimálně přes... více o Vanilkové rohlíčky podle časopisu F.O.O.D.
Bílky se špetkou soli dejte do mísy, položte ji na rendlík s vodou a tu přiveďte k varu. Bílky šlehejte nad párou a postupně přidávejte cukr. Šlehejte... více o Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Nejprve připravte vepřovou náplň. Mleté maso dejte do mísy, ochuťte jej šalvějí, solí, pepřem a důkladně promíchejte. Dejte stranou. Do rendlíku... více o Pork pie podle The Real Meat Society
Troubu předehřejte na 160 °C, pekáč vyložte pečicím papírem. Oba druhy mletého masa dejte do mísy, osolte, opepřete, přidejte koření a dobře... více o Sekaná z biochovu podle The Real Meat Society
Vejce pokojové teploty uvařte naměkko, zchlaďte a opatrně oloupejte. Sušené bylinky zakápněte troškou vody, promíchejte a přidejte k mletému masu.... více o Skotská vejce podle The Real Meat Society
Velkou ohnivzdornou mísu posaďte na kastrol s vodou, dno se nesmí dotýkat vody. Vodu přiveďte k varu. Do mísy dejte máslo a nechte ho rozpustit.... více o Medovník podle časopisu F.O.O.D.
Kuřecí maso nakrájejte na kousky nebo na nudličky, cibuli a jarní cibulku najemno. Česnek prolisujte a kukuřici nechte povolit. V hrnci zahřejte máslo... více o Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Den předem ponořte maso do hrnce se studenou vodou a přiveďte k varu. Po 5 minutách vodu slijte, maso zalijte čistou vodou a vařte alespoň 30 minut.... více o Velikonoční nádivka podle časopisu F.O.O.D.
Stehna očistěte a zbavte je kůže a kostí, ochuťte je kořením pěti vůní a solí. Šalotku, česnek a chilli papričku nasekejte nadrobno. V kastrolu... více o Pikantní kuřecí polévka s rýžovými nudlemi
Kuřecí řízky podélně nařízněte tak, aby vznikla kapsa. Odložte pár lístků šalvěje a většinu nasekejte i s oreganem nadrobno. Mozzarellu promíchejte se... více o Kuřecí prsa s bylinkovou mozzarellou
Připravte všechny suroviny, skelety omyjte a osušte, zeleninu neloupejte, pouze dobře očistěte a omyjte, větší kusy překrojte napůl. Na plotnu dejte... více o Kuřecí vývar podle časopisu F.O.O.D.
Kachní prsa omyjeme, osušíme a kůži pokrájíme na mřížku. Prsa dostatečně osolíme a opepříme. S pepřem nešetříme, zvolit můžeme i pepř barevný. Pánev... více o Kachní prsa se smetanovým medvědím česnekem
Z kuřecích prsou oddělte malé filetky a maso pokrájejte podélně na 4–5 proužků. Všechno maso dejte do mísy, osolte, opepřete, přidejte jogurt, dobře... více o Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Nakrájíme cibulku na malé kostičky a necháme ji lehce změknout na rozpálené pánvi s olivovým olejem. Poté přidáme na menší kusy nakrájená kuřecí prsa,... více o Lehký kuřecí salát se sýrem
Z kuřecích prsou odřízněte plandavé části (nevyhazujte je, budou využity), řízněte zhruba v dolní třetině a vytvořte kapsu. Odkrojte si mozzarellu,... více o Kuřecí prsa s mozzarellou a broskví
Kuřecí prsa očistěte, osolte, opepřete, potřete povidly rozmíchanými se dvěma až třemi lžícemi červeného vína a každý kus masa zabalte do dvou plátků... více o Kuřecí prsa s broskvemi a švestkami
Skelet, kosti i odřezky dejte do velkého hrnce. Pozor na kůži, s ní by byla polévka velmi mastná. Očistěte zeleninu, překrájejte ji a s rozpůlenou... více o Husí vývar s těstovinami
Kuřecí prsa očistěte, z obou stran potřete olejem, osolte, opepřete, posypte sušenými bylinami a nechte asi 10 minut odpočinout při pokojové teplotě.... více o Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Uzený špek nebo prorostlou uzenou slaninu, pokrájíme najemno a dáme do kastrolu. přisypeme drobně pokrájenou cibuli a vše osmažíme dozlatova.... více o Dušený uzený květák s těstovinami
Krůtí prsa pokrájejte na kostky asi 2 x 2 cm, cibuli nasekejte nadrobno. V kastrolu rozpalte asi 2 lžíce oleje, nechte zesklovatět cibuli, přidejte... více o Krůtí kostky na ajvaru s těstovinami
Ve větší míse promíchejte tymián, papriku a olej. Maso ve směsi důkladně obalte a nechte chvíli stát při pokojové teplotě. Zatím pokrájejte brambory... více o Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami
Maso nakrájejte na 4–5cm kousky a dejte je do mísy. Promíchejte se surovinami na marinádu a marinujte nejlépe přes noc, minimálně ale 2 hodiny. Pak... více o Grilovaný kuřecí kebab
Kuřecí prsa pokrájíme na drobné kousky a dáme do misky. Přidáme hrubě nastrouhanou uzenou mozzarellu, nadrobno pokrájená sušená rajčata nebo kapii ... více o Kuřecí řízky s mozzarellou
Dýni dobře omyjte, zbavte semínek a pokrájejte na měsíčky. Rozložte je na plech vyložený pečicím papírem, zakápněte olejem, osolte a dejte do trouby... více o Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným hráškem
Kuřecí řízky pokrájíme na drobnější kousky (nemlít) a dáme do mísy. Přidáme jemně pokrájenou slaninu s paprikou, přisypeme strouhaný sýr dle chuti ... více o Šťavnaté kuřecí řízečky
Připravte si marinádu. Do mísy vymačkejte šťávu z citronů, přidejte med, olivový olej a vše metličkou dobře promíchejte. Prolisujte česnek, v hmoždíři... více o Kuřecí shawarma s pikantním hummusem a marinovanou cibulí
Oddělte spodní a horní část kuřecích stehen, maso osolte, opepřete a lehce zaprašte moukou. Ve větší pánvi vhodné do trouby rozehřejte asi 3 lžíce... více o Kuřecí stehna v bílém víně
Kuřecí maso otřete, osolte a okořeňte. Orestujte zprudka na olivovém oleji, aby se maso po povrchu zatáhlo. Vyjměte z pánve. Žampiony nakrájejte na... více o Kuřecí maso na houbách se zapečenými bramborami
Vymažte pekáč nebo použijte speciální sprej na vymazání formy. Vyskládejte křídla do pekáče, posypte směsí na pečené kuře, osolte dle potřeby a směs... více o Pečená kuřecí křídla
Předem uvařený květák v osolené vodě (nebo na páře) necháme okapat a zchladnout. Těstoviny uvařené dle návodu na obalu scedíme a necháme zchladnout.... více o Květákový salát s těstovinami
Připravte vývar. Do velkého hrnce dejte kuřecí skelety a nasucho je zprudka opečte. Přidejte přepůlenou cibuli a očištěnou a na velké kusy pokrájenou... více o Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou
Kuřecí prsa podélně přepulte osolte, potřete olejem a obalte ve směsi uzené papriky a pepře. Nechte odležet po dobu, než připravíte další ingredience.... více o Kuřecí tacos
Předehřejte si troubu na 180 °C. Králíka omyjte a osušte, naporcujte ho zhruba na 6 až 8 kousků. Zbude vám hruď a hlava, ty si třeba uvařte v polévce.... více o Králík pečený v zelenině
Kuřecí stehna vykostíme, zbavíme kůže, osolíme a opepříme. Zakysanou smetanu vyndáme z lednice. Drobně pokrájenou cibuli osmažíme dosklovata na másle... více o Kuřecí řízky na paprikách - paprikáš
Zeleninu očistěte a pokrájejte na tenká kolečka, ta pak překrojte na půlkolečka. Do kuřecích prsou udělejte 5–6 zářezů, ty veďte tak, abyste zakrojili... více o Kuřecí prsa Hasselback
Kuřecí prsa pokrájejte na kousky velikosti sousta a dejte do mísy. Přidejte sójovou omáčku, olej, špetku pepře a nechte asi hodinu odpočinout při... více o Kuřecí kousky ve slanině
Kuřecí prsa omyjeme, nakrájíme na tenké nudličky, v míse promícháme se škrobem, tak, aby se každý kousek obalil (nesolíme, budeme totiž přidávat... více o Kuřecí na chilli a zázvoru
Kuřecí prsa potřete BBQ omáčkou a nechte 3 hodiny marinovat v ledničce. Rýži důkladně propláchněte a uvařte podle návodu. Mango a avokádo rozkrojte... více o BBQ kuřecí s mangovou salsou