Do doby, než jej znovu zveřejní, vám nabízíme několik podobných receptů.
Silnější plátky vepřového (krkovice, kotleta...) nebo drůbežího (kuřecí prso, krůtí steak...) masa opatrně prořízneme, ale nedokrojíme a uděláme si... více o Hermelínové kapsy na žampionech
Do silnějších plátků masa uděláme hluboké zářezy a tak vytvoříme kapsu, nebo můžeme například z kusu masa (ořechu, karé...), vždy jeden slabší plátek... více o Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Lilky propíchejte vidličkou a dejte na 20 minut péct do trouby předehřáté na 200 °C. Upečené lilky dejte do mísy, zakryjte poklicí a nechte pár minut... více o Lilkové kuličky v domácí briošce
Silnější vepřové plátky, námi vybraného vepřového masa opatrně prokrojíme a vytvoříme do nich hluboké kapsy, které naplníme připravenou houbovou... více o Vepřové kapsy se smaženicí v houbové omáčce
Knedlík si před přípravou svačinky nebo večeře vyndáme z chladničky dříve., aby se nám s ním dobře pracovalo, nelámal se a nedrolil. Je lepší, mít ho... více o Knedlíkové nebo toustové kapsy
Kuřecí prsa nebo silnější plátky kotlet... opatrně prokrojíme, ale nedokrojíme, tím vytvoříme hlubší kapsy (kotlety po prokrojení ještě lehce... více o Kapsy plněné (nejen) hruškou se sýrovou omáčkou
Na sádle či oleji osmažíme pokrájenou cibuli, ke které přidáme osmažit i kapsy nebo roládky z masa. Maso otáčíme, aby se nám osmažilo po celém povrchu... více o Kapsy / závitky se zelím
Silnější plátky kotlet, kýty, krkovice nebo kuřecí prsa... opatrně prokrojíme, ale nedokrojíme a vytvoříme tak hlubší kapsy, které osolíme a opepříme,... více o Cottage kapsy se sušenými rajčaty
Širší plátky vepřového masa opatrně prokrojíme, ale nedokrojíme. Použít můžeme dle chuti i kuřecí nebo krůtí maso. Tímto způsobem v nich uděláme... více o Kapsy plněné (nejen) sušenými rajčaty
V silnějších plátcích kotlet (může být i kýta, plec či krkovička) opatrně prokrojíme hlubokou kapsu, kterou osolíme, opepříme a naplníme tvarůžky.... více o Olomoucké kotlety (kapsy)
Kuřecí prsa prokrojíme, ale nedokrojíme. Tím vytvoříme kapsu, kterou naplníme větším hranolkem kozího sýru, sušenými rajčaty a lístky bazalky. Kapsu... více o Kuřecí kapsy (nejen) s kozím sýrem
Do kuřecích prsou prokrojíme opatrně hluboké kapsy, které naplníme plátky mozzarely a směsí z drobně pokrájených rajčat a italské uzeniny, ke které... více o Kuřecí řízky (kapsy) po italsku
Do masa dle vlastního výběru (vepřové, drůbeží) uděláme hluboké kapsy, pak přes fólii maso naklepeme, do kapes vyložíme sušenou šunku (1,5 - 2 plátky)... více o Šunkové kapsy se špenátem
Plátky masa naklepeme, pokud použijeme kuřecí řízek, nejprve ho prořízneme (nedokrojíme) a vytvoříme tak větší plátek. Plátky osolíme, do jejich... více o Sýrovo-jablečné měšce (kapsy)
Kuřecí řízky prokrojíme (nedokrojíme) a vytvoříme tak větší plátek, který přes igelit naklepeme. Jiný druh masa pouze naklepeme. Na plátek naklepaného... více o Hermelínové měšce (kapsy)
Zemlbába do kapsy je tak snadná, asi jako když si připravujete tousty. Takže si rozložíme plátky toustového chleba a potřeme je máslem. Oloupaná... více o Zemlbába do kapsy podle Ládi Hrušky
Maso buď opatrně prokrojíme tak, že do něj uděláme hluboký zářez, který nedokrojíme, maso otevřeme a přes mikroten nebo fólii naklepeme, nebo plátky... více o Měšce (kapsy) s kapustičkami - dušené
Maso opatrně prokrojíme, ale nedokrojíme, uděláme do něj hlubokou kapsu. Osolíme. Do plátku šunky zabalíme čtvrtku mozzarelly s cca třemi lístky... více o Kapsy s mozzarellou a bazalkou - minutka
Do vyšších plátků masa opatrně prořízneme kapsy, jemně maso naklepeme z obou stran, osolíme a opepříme, naplníme smaženicí a mírně přimáčkneme.... více o Kapsy se smaženicí
Lilek omyjeme a nakrájíme na zhruba centimetrové plátky. Plátky osolíme a necháme vypotit minimálne 30 minut. Po vypocení plátky osušíme. \\ V misce... více o Lilkové řízky pečené v troubě
Do plátků masa uděláme hlubší zářezy - kapsy. Jemně maso naklepeme, osolíme a opepříme. Papriku pokrájíme na nudličky, žampiony a cibuli na plátky a... více o Balkánské kapsy
Kuřecí prsa očistíme, uděláme do nich opatrně hluboký zářez(kapsu), osolíme je a opepříme. Na pánvi si rozpálíme trochu oleje, na kterém orestujeme na... více o Paprikové kapsy s žampiony
**Nádivka:** Rohlík, salám (Vysočina nebo Turista), Nivu, vejce a mléko ochutíme pepřem a vše dobře promícháme. Všechny ingredience můžeme společně... více o Nadívané kapsy - minutka
Cibuli si pokrájíme najemno, kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na plátky. Vše na kousku másla orestujeme dorůžova. Do kotlet (prsíček) si... více o Kapsy se zeleninou ala svíčková
Kořenovou zeleninu pokrájíme na plátky (nudličky) a na kousku másla jí společně s novým kořením orestujeme dorůžova. Do kotlet nebo kuřecích řízků si... více o Kapsy s kořenovou zeleninou - minutka
Lilek podélně rozkrájíme na půl centimetrové plátky (kraje použijeme do náplně), potřeme olivovým olejem a dáme na 15 minut péct do trouby. Mezitím... více o Lilkové závitky - zapečené
Lilek pokrájíme na půlcentimetrová kolečka, která osolíme a necháme cca 1/2 hodiny vypotit. Pak kolečka dobře vysusíme ubrousky (utěrkou) a naskládáme... více o Lilkové koláčky
*Množství pro dvě osoby. Lilek rozpůlíme-podélně a vydlabeme dužinu. Lilek uvnitř posolíme, dužinu také a necháme vypotit. Pak vysušíme ubrouskem nebo... více o Lilkové lodičky
Množství surovin záleží na počtu strávníků. Na jednu kapsu potřebujeme cca 6 koleček Poličanu a 0,5 cm plátek Nivy (velikosti malých zápalek). Do... více o Kapsy s poličanem a nivou
Kuřecí prsa (kotlety, kýtu) prořízneme a vytvoříme v nich kapsu, osolíme a opepříme. Anglickou slaninu nasucho orestujeme v pánvi, přidáme rozšlehaná... více o Voňavé anglické kapsy
Vepřové nebo drůbeží maso (bez kosti) si prořízneme z boku tak, aby jsme vytvořili co nejhlubší kapsy, které si osolíme a opepříme. Drobně pokrájenou... více o Kapsy s nivovou smaženicí
Na rozpuštěném másle orestujeme pokrájenou cibuli a česnek, přisypeme žampiony na plátky pokrájené a za stálého míchání necháme odpařit vodu. Pak... více o Králičí kapsy
Do kotlet prořízneme kapsy, pak jemně naklepeme, osolíme a opepříme. Žampiony očistíme, pokrájíme na plátky a dáme orestovat na pánev s 3 lžícemi... více o Vepřové kapsy pod sýrovou peřinou
Mandle dáme do hrnce s vodou a necháme povařit dokud nevyplavou. Mandle oloupeme a opražíme dohněda, poté je slijeme do hrnku spolu s máslem. Přidáme... více o Kuřecí kapsy plněné mandlemi
Rohlíky nakrájíme na kolečka a zalijeme mlékem. Jak změknou, dáme na kousky nakrájená játra, žaludky, srdíčka a pažitku. Osolíme, přidáme pepř, kmín... více o Nádivka do kuřete, kachny, husy a vepřové kapsy
Kuřecí prsa rozřízneme a do vyříznuté kapsy dáme slabý plátek nivy. Poté prsa nasolíme, napepříme a posypeme trochou sladké papriky. Na pánvi si... více o Kuřecí kapsy plněné nivou
Banány a čokoládu nakrájíme na malé kousky, promícháme s citronovou šťávou a oběma cukry podle chuti. Listové těsto rozválíme, vykrájíme obdélníky,... více o Čokobanánové kapsy
Lilky posypeme solí a vypotíme. V kastrolu na oleji orestujeme semínka, kmín a bez semen nakrájenou chilli papričku. Přidáme lilky, cibuli, nasekaný... více o Lilkové čatní
Kuřecí řízky nakrájíme na plátky, můžeme silnější a do nich vyříznout kapsu, nebo větší slabší plátky, které poté přehneme a zpevníme párátky. Maso... více o Kuřecí kapsy plněné cibulí a sýrem
Vepřové plátky po straně nařízneme a vyvoříme "kapsu". Osolíme a opepříme. Připravíme náplň - smícháme rozetřený česnek, na drobno nakrájené kapie či... více o Vepřové pizza kapsy
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe plátky šunky a hermelínem, přehneme napolovic a pevně spíchneme párátky. Prudce opečeme na oleji,... více o Královské kapsy
Rozkrojíme podélně lilky a z každé poloviny ukrojíme tři plátky (asi 5 mm tenké). Z cukety nakrájíme asi 12 plátků (asi 2 mm tenké). Obojí opečeme na... více o Lilkové závitky
Z mouky, másla a cukru vypracujeme těsto, vyválíme tenký plát a vykrajujeme různé tvary. Pečeme do bleda. Horké obalíme v cukru a spojíme marmeládou.... více o Kluci z Hodonína
Do uvařené kávy dáme med a cukr, necháme přejít varem a dáme vychladit. V míse rozšleháme vejce a za stálého šlehání přiléváme olej. Pak postupně... více o Medovník z hrnečku "Kluků v akci"
Kuřecí prsa rozklepeme tak, aby se z nich později dala utvořit kapsa. Osolíme, opepříme, vložíme nakrájené olomoucké tvarůžky, pórek, kápii a zabalíme... více o Kuřecí kapsy s olomouckými tvarůžky
Lilek nakrájíme na kolečka a necháme posolený vypotit, potom ho opláchneme studenou vodou. Opečeme zprudka na olivovém oleji. Zpěníme cibulku, přidáme... více o Lilkové těstoviny
Maso naklepeme na tenké plátky, osolíme, kořeníme směsí na kuře a na každý plátek položíme plátek šunky, sýra a jablka. Přeložíme, okraje sepneme a... více o Kuřecí kapsy pana školníka
Uzeninu,zakysanou smetanu, sůl, pepř, citrón smícháme. Namažeme na palačinky, přiložíme, obalíme jako řízky a opečeme. Podáváme s bramborem.... více o Palačinkové kapsy
Plátky rozklepeme, osolíme, popepříme a po jedné straně bohatě potřeme rozetřeným česnekem. Posypeme majoránkou. Do slaniny zabalíme Hermelín nebo... více o Česnekové kapsy
Nejprve si připravíme náplň: na margarinu osmahnout lehce cibuli a přidat rozmraženou kukuřici. Lehce osolit a přidat nasekanou petrželovou nať. Potom... více o Kuřecí kapsy s kukuřicí