Do doby, než jej znovu zveřejní, vám nabízíme několik podobných receptů.
Cibuli osmažíme na oleji do zlatova a přidáme játra. Mezitím utřeme česnek se solí a rozemeleme koření najemno. Když jsou játra dobře propečená,... více o Paštika z kuřecích jater
Játra dobře očistěte od žilek a blanek a nakrájejte na kostky asi 2 x 2 cm. Cibuli pokrájejte na kostičky, česnek nasekejte, z poloviny tymiánu... více o Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
Kachní prsa omyjeme, osušíme a kůži pokrájíme na mřížku. Prsa dostatečně osolíme a opepříme. S pepřem nešetříme, zvolit můžeme i pepř barevný. Pánev... více o Kachní prsa se smetanovým medvědím česnekem
Troubu předehřejte na 180 °C. Camemberty uložte do zapékacích misek, lehce potřete medem a překryjte sýrem plátkovým. V pánvi zahřejte 3 lžíce oleje,... více o Zapečený camembert s brusinkami
Játra očistěte, zbavte blanek a pokrájejte na kusy, cibuli nasekejte nadrobno. V pánvi zpěňte cibuli na lžíci másla, přidejte játra a pár minut... více o Máslová paštika s česnekem
Kuřecí prsa pokrájejte na kousky velikosti sousta a dejte do mísy. Přidejte sójovou omáčku, olej, špetku pepře a nechte asi hodinu odpočinout při... více o Kuřecí kousky ve slanině
Troubu předehřejte na teplotu 190 °C. Brusinky a ořechy nasekejte nahrubo, nasypte do misky a přidejte máslo, cukr i skořici a promíchejte. Z celých... více o Pečená jablka s ořechy, brusinkami a karamelem
Jako první si připravíme směs na placky. Do mísy rozbijeme tři vejce, přidáme sůl, pepř, strouhaný sýr a mouku. Mletá paprika by se ve vejcích... více o Šťavnaté kuřecí kousky s vaječnými plackami
Kůži kachních prsou pokrájíme do mřížky. Prsa osolíme, opepříme a dáme osmažit do rozpálené pánve bez tuku osmažit. Smažíme nejprve kůží dolů, cca 4-5... více o Kachní prsa s fenyklem a brusinkami
Troubu rozehřejte na 180 °C. Kůži na kachních prsou nařežte do kříže. Rozpalte pánev a vložte do ní prsa kůží dolů. Opékejte při střední teplotě 8... více o Kachní prsa s nudlovým salátem
Jablka oloupejte, zbavte jádřinců, pokrájejte na kousky a dejte do menší pánve. Z dobře omytého citronu nastrouhejte kůru, poté vymačkejte šťávu,... více o Jablkový crumble s ořechy a brusinkami
Kachní prsa, která jsme nechali ohřát na pokojovou teplotu omyjeme, osušíme, kůži pokrájíme ostrým nožem na mřížku, osolíme a opepříme. Pánev bez tuku... více o Kachní prsa s jablkovým sosem
V misce smíchejte všechny ingredience kromě čokoládových čoček a sušených brusinek na hladké těsto. Nakonec přidejte čokoládové čočky a brusinky a... více o Mug cake s čokoládou a brusinkami
Troubu předehřejeme na 170 stupňů. V misce spolu smícháme ovesné vločky se skořicí, solí a moukou. V jiné misce utřeme rozpuštěné máslo s cukrem,... více o Ovesný koláč s brusinkami (brusinkový crumble)
Maso uvaříme v osolené vodě doměkka, pak ho necháme vychladnout. V míse smícháme olivový olej s vínem, cukrem a brusinkami. Do směsi naložíme maso a... více o Grilovaná žebra s vínem a brusinkami
100 g másla rozpusťte ve velké pánvi a nechte na něm zesklovatět najemno nakrájenou cibuli. Poté přidejte šalvějové lístky a po minutě pokrájená a... více o Paštika se šalvějí a kandovaným pomerančem
Játra očistíme a nakrájíme. Opereme je, osolíme, poprášíme částí koření a necháme 2 hodiny odležet. Na náplň umeleme dohromady vepřové a telecí nebo... více o Prvorepubliková paštika z kachních jater
Předehřejte troubu na 100 °C. Polovinu másla dejte do zapékací misky a dejte do trouby asi na 10 minut zvolna rozpustit, dokud se nezačne oddělovat.... více o Paštika z kuřecích jater podle Jamieho Olivera
Očištěné kachní prso pokrájíme na nudličky, které necháme naložené dvě hodiny v marinádě umíchané z medu, octu, sojovky a rozetřeného nebo... více o Kachní prsa ala čína
Kachní prsa očistíme, kůži pokrájíme do mřížky, z obou stran osolíme a opepříme. Jablka a hrušky oloupeme a odstraníme jádřince. Pokud ovoce nemá... více o Kachní prsa s ovocem
Smícháme obě mouky se solí a práškem do pečiva. Máslo s oběma cukry ušleháme do pěny. Pak do ní zašleháme celé vejce. Vmícháme mouku a nakonec... více o Sušenky s kousky čokolády
Kachní maso pomelte v mlýnku na maso. Rozpalte pánev se sádlem, přidejte játra a 2 minuty je restujte. Přilijte brandy a nechte odpařit alkohol.... více o Kachní paštika
Cibule si očistíme, nakrájíme na proužky a osmahneme na oleji, přidáme odblaněná, umytá a nakrájená játra na kousky, necháme zatáhnout, lehce... více o Kachní játra na cibulce s hranolkami
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a necháme přes noc uležet v lednici. Na oleji osmažíme cibulku nakrájenou na proužky. Po chvilce přidáme... více o Vepřová kýta na kousky s omáčkou a rýží
Maso osolte, opepřete a kůží dolů 10 minut zahřívejte na studené pánvi, až pustí tuk a opeče se. Obalte v semínkách. Posypte rozmarýnem a kůrou a 10... více o Kachní prsa se salátem s ořechy
Kachní prsa očistíme, kůži na nich šikmo pokrájíme ostrým nožem na mřížku, osolíme, opepříme a na talířku necháme cca 30 minut odpočinout při pokojové... více o Kachní prsa s ovocem
Prsa omyjte, osušte a kůži opatrně nařežte do mřížky. Z obou stran osolte a opepřete. Položte je kůží dolů na suchou rozpálenou pánev, nechte pustit... více o Kachní prsa a bramborové suflé
Na pánvi opražíme sušená rajčata s uvařeným bulgurem, dochutíme solí a sušeným česnekem. Do hluboké pánve dáme kuřecí kostky a pórek, přidáme sojovou... více o Kuřecí kousky s bulgurem
Maso se slaninou nakrájejte na menší kousky. Přidejte 1 cibuli a dvakrát umelte. Vmíchejte máslo, vejce, víno a koňak. Směs osolte, promíchejte s... více o Zaječí paštika s cibulkou
Rozmarýn promíchejte s třtinovým cukrem, solí a pepřem. Směs nasypte na naporcovaná kachní prsa, ta v ní pořádně obalte. Nechte 2 hodiny odležet. Pak... více o Kachní prsa na meruňkách
Na másle orestujte dozlatova nadrobno nasekanou cibuli. Zalijte ji vínem, přidejte šafrán a nechte zredukovat. Poté vmíchejte nadrobno nakrájené houby... více o Houbová paštika
Kachní prsa odřízněte od kosti a rozdělte na dvě filátka. Maso zarovnejte a kůži propíchejte špejlí. Rozpalte pánev, maso položte kůží dolů a pečte... více o Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Ve vlažném mléce rozpusťte máslo a nechte zchladnout. Odvažte cukr a mouku. Do poloviny vlažného mléka rozdrobte droždí, přidejte lžíci cukru a mouky... více o Věnec s brusinkami
Brambory uvařte ve slupce, poté oloupejte a rozmačkejte. Vložte je do robotu, přidejte sůl, zakysanou smetanu, žloutky a umíchejte. Z bílků vyšlehejte... více o Smetanovobramborová paštika
Uzeného lososa natrhejte a vložte do robota s noži. Kopr nahrubo nasekejte. Dvě třetiny přidejte k lososovi, zbytek odložte stranou. Citrony omyjte. Z... více o Paštika z uzeného lososa
Kachnu rozdělte na osminy. Maso potřete solí, pepřem a prolisovaným česnekem. V kastrolu rozpusťte sádlo. Porce masa naskládejte těsně vedle sebe.... více o Kachní rillettes s česnekovými topinkami
Nejprve si nastrouhejte jablka. Poté přimíchejte vejce, sladidlo, jogurt a olej. V mouce smíchejte prášek do pečiva, sodu, skořici, kakao a trochu... více o Jablečný chlebíček s brusinkami
Kachní prsa očistíme a ostrým nožem do jejich kůže (ne až do masa!) nařežeme mřížku. Prsa pokmínujeme, jemně osolíme a necháme na talířku odpočinout... více o Bylinková kachní prsa II.
Kachní prsa očistíme, kůži šikmo pokrájíme, ale dáváme pozor, abychom krájeli jen do kůže a neprořezávali se až do masa. Když máme kůži pokrájenou do... více o Bylinková kachní prsa
Ovesné vločky, mouku, sodu, cukr a skořici promícháme, přidáme na kousky pokrájené změklé máslo, vsypeme brusinky, nasekané ořechy a vejce. Prohněteme... více o Ovesné cookies s brusinkami
Na másle si orestujeme cibulku a přidáme kuřecí játra. Až jsou játra skoro dozlatova, přidáme bílé víno, počkáme pár minutek, až se nám odpaří alkohol... více o Domácí kuřecí paštika
Lilek omyjeme a nakrájíme na kostičky. Kuřecí nakrájíme na kousky, můžeme použít jak prsní, tak stehenní. Maso jemně nasolíme. Přípravíme si pánev o... více o Dušený lilek s kuřecími kousky a sýrem
Játra nejprve důkladně opláchneme pod vodou, rozkrájíme na kousky a odstraníme blány. Na pánvi osmahneme cibulku, nejlépe na másle. K osmahlé cibulce... více o Domácí paštika dle Ládi Hrušky
Hrušky oloupejte (zespodu můžete odkrojit, aby vám hruška na talířku stála). Vyberte nějaký užší/vyšší hrnec, nalijte do něj alkohol, přidejte cukr ... více o Opilá hruška s brusinkami
Játra omyjeme pod studenou vodou, odblaníme a pokrájíme na menší kousky. Na 2 lžících másla zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme tlačený česnek a... více o Domácí paštika s brusinkami podle Hrušky
Sušené houby zalijte 150-200 ml horké vody a nechte alespoň 15 minut stát. Mezitím si oloupejte cibuli a nakrájejte ji nadrobno. Na pánvi rozehřejte... více o Jednoduchá játrová paštika s houbami
Sypké ingredience dáme do mísy a promícháme. Pak přidáme zbylé ingredience, opět dobře promícháme a těsto vlijeme do připraveného pekáčku. Pečeme v... více o Makovník s brusinkami
Játra opláchneme pod studenou vodou, necháme důkladně okapat a očistíme od blan. Cibulku pokrájíme nadrobno a dáme restovat na rozpuštěné sádlo.... více o Játrová paštika na pomerančích
Maso nakrájíme na kousíčky a na rozpáleném oleji necháme zprudka opéct. Posolíme, opepříme a posypeme rozmarýnem. Když bude maso dozlatova, rozpustíme... více o Kuřecí kousky na medu s brusinkami
Plec nakrajíme na malé kousky (ideálně krájíme "proti vláknu"). Naklepeme, lehce posolíme (opravdu mírně, gril. koření je slané dost), zasypeme... více o Vepřové kousky s falešnou marinádou