Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vegetariánské Kung Pao Asie
Americký hamburger
Bazalkové kuře s ořechy
Jednoduché piškotové kornoutky
Hrách a kroupy
Boloňské fazole pro vegany
Drobenkový vločkový koláč - snadno,…
Pečený bůček
Zbojnický salát
Kuře Marengo dle časopisu F.O.O.D.
Kuře v parmazánu se salátem
Brokolicová polévka se smetanou
Strakaté blondie
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Mechové muffiny
Čočkový salát s ředkvičkami a fetou
Salát little gem se slaninou a…
Jarní snídaňová pizza