Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Štafetky
Pórková polévka III.
Ovocný koláč z podmáslí
Housky
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Hermelín v listovém těstíčku
Rajská omáčka, která se musí povést
Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky …
Celer smažený v kořeněné tempuře
Losos s bylinkovou krustou
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Vaječná tlačenka
Velikonoční nádivka
Jidáše
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Klasický mazanec
Jemná bylinková nádivka s mandlemi
Pečené kuře s nádivkou