Do doby, než jej znovu zveřejní, vám nabízíme několik podobných receptů.
V hrnci osmahneme na oleji na kostky pokrájenou cibuli. Když začíná zlátnout, přisypeme na kostky nakrájené bílé ředkve a krátce orestujeme. Mezitím... více o Krém z bílé ředkve na víně
Mandlovou mouku spolu s moučkovým cukrem dobře promíchejte tak, aby směs byla co nejjemnější. Pak ji prosejte přes jemné síto, abyste získali opravdu... více o Halloweenské makronky s ganache z bílé čokolády
Hlávku rozčtvrťte, vykrojte košťál a pokrájejte na jemno. Cibuli oloupejte a nakrájejte na drobné kostičky. Ve velkém kastrolu ji asi 3 minuty... více o Dušené bílé zelí
Smícháme obě mouky se solí a práškem do pečiva. Máslo s oběma cukry ušleháme do pěny. Pak do ní zašleháme celé vejce. Vmícháme mouku a nakonec... více o Sušenky s kousky čokolády
Datle naložte do větší misky s vodou a nechte je změknout. V robotu nahrubo nasekejte datle s ořechy. Ochuťte vanilkou se solí a zvláčněte trochou... více o Datlové bonbony
Čokolády s polovinou smetany rozpouštějte ve vodní lázni, dokud nebude směs hladká. Nechte vychladnout. Druhou polovinu smetany zapracujte gumovou... více o Pěna s polevou z hořké čokolády
Meruňky vypeckujte a nakrájejte na malé kousky. Vložte do pánve, přidejte pár lžic vody a rozvařte na kaši. Rozmixujte dohladka, postupně přidávejte... více o Meruňkové bonbony
Z hladké mouky a másla připravte drobenku. Vmíchejte do ní ocet, žloutek a smetanu. Zpracujte v těsto a nechte ho 1 hodinu odležet. Poté vyválejte... více o Kremrolky s krémem z bílé čokolády
Mouku prosejte se solí a jedlou sodou. Máslo vyšlehejte s oběma druhy cukru do pěny. Vmíchejte vanilkový extrakt a jedno po druhém všlehejte i vejce o... více o Sušenky s bonbony a čokoládou
Na pánvi rozpustíme máslo. Přidáme na nudličky nakrájené batáty i se slupkou a bílou ředkev a orestujeme na másle cca 5-7 minut do měkka. Jakmile je... více o Salát z batátů, bílé ředkve a polníčku
Mango nakrájejte na kostky a pak rozmixujte na pyré. Přidejte cukr a šťávu z citronu/limetky (z půlky stačí, ale můžete dát víc). Tuto hustší směs... více o Mražené mangové bonbony
Smísíme cukr a máslo a karamelizujeme, dokud nepřestane karamel "křupat". Následně necháme zchladnout (ztvrdnout). Karamel pak zformujeme do kuliček a... více o Karamelové bonbóny
Ve vodní lázni rozehřejeme na kousky nakrájenou čokoládu, poté přidáme na kousky pokrájené máslo, které necháme v čokoládě rozpustit, aby vznikla... více o Čokoládový dort podle italského receptu (poctivá porce čokolády)
Hned zezečátku upozorňuji, že kdyby se vám do hrníčku něco nevešlo, tak směs zamíchejte a pak se to tam určitě vejde. A hrníček si vybírejte největší... více o Upravená rychlá buchta - méně cukru a bílé mouky!!!
Troubu předehřejte na 180 °C. Mandle a pinie nasucho opražte. V silnostěnném kastrolu svařte med s cukrem, až se cukr rozpustí. Snižte plamen,... více o Mandlové bonbony (Kozinaki)
1) Sušenky vložte do plastového sáčku a najemno rozdrťte válečkem (případně je rozmixujte). Dejte do mísy spolu s moukou, solí, máslem, cukrem a... více o Borůvkový koláč s krémem z bílé čokolády
Vařečkou vyšleháme vejce, moučkový cukr, olej a bílý jogurt. Do této směsi přidáme hladkou mouku, prášek do pečiva a kousky čokolády. Vzniklým těstem... více o Muffiny s kousky čokolády
Banány rozmačkáme vidličkou. Troubu předehřejte na 180 °C. Změklé máslo, cukr a vejce ušlehejte, aby se cukr rozpustil, přidejte mouku s práškem do... více o Muffiny z banánů s kousky čokolády
Čokoládu nalijeme do žáruvzdorné mísy a posaďte ji na hrnec s vroucí vodou tak, aby se voda mísy nedotýkala.Nechte čokoládu zcela rozpustit, sejměte z... více o Pěna z bílé čokolády
Přivedeme k varu hrnek mléka. Rozpustíme v mléce několik čtverečků čokolády (co dům dá). Vmícháme 3 lžíce hořkého kakaa, můžeme dochutit grankem.... více o Nejlepší horká čokoláda II. - méně sladká verze při nedostatku čokolády!
Piškoty rozemeleme + změklé máslo, + ml. a vanilkový cuk, rum. Vše smícháme, přidáme či ubereme dle potřeby. Pokud chcete mít ostřejší dáte více rumu,... více o Bílé kokosové kuličky - nepečené
Kuřecí prsa nakrájíme na cca 1 cm široké plátky, osolíme a posypeme sušeným tymiánem. Na rozpáleném oleji rychle opečeme plátky prsou z obou stran. Do... více o Kuře v bílé jíše
Změklé máslo dobře propracujeme s moučkovým cukrem, kokosovou moučkou, nahrubo nastrouhanou čokoládou, citronovou šťávou a rumem. Vytvoříme pevnou... více o Raffaelo z bílé čokolády
Do mističky si dáme 1 polévkovou lžíci vody a nasypeme do ní želatinu. Do větší mísy, která snese vyšší teplotu, si dáme nakrájenou bílou čokoládu. V... více o Mousse (pěna) z bílé čokolády
Těsto: vše smíchat a na plechu upéct. Na částečně vychladlý upečený korpus namažeme rybízovou zavařeninu(nemusíme) a necháme vychladnout. Mezitím si... více o Černo-bílé kokořezy
Nejdříve si smícháme všechny tekuté ingredience a vyšleháme metličkou. Poté přidáme směs z mouky, cukru, prášku do pečiva, soli a pudinkového prášku.... více o Muffiny s kousky tříbarevné čokolády
Změklé máslo smícháme s moučkovým a vanilkovým cukrem, přilijeme mátový likér a nastrouhanou čokoládu. Směs dobře propracujeme. Zabalíme do fólie a... více o Mátové bonbony
Utřeme cukr se žloutky, přisypeme mouku, přidáme heru a uhněteme těsto. Přidáme tvarohy, citr. šťávu. Poté vmícháme na kousky nakrájenou (nalámanou)... více o Tvarohová bábovky s kousky čokolády
Ryby očistíme a zbavíme hlavy a ploutví, naporcujeme na filety bez páteře. Příprava láku: do 2 l vody nalijeme 1/2 l octa, vsypeme deko a 3 lžíce... více o Rybí salát z cejnů a bílé ryby
V míse smícháme prosátou mouku, mletý cukr, vanilkový cukr, citrónovou kůru, špetku soli, žloutky a tuk. Zpracujeme těsto a dáme na hodinu (i déle) do... více o Bílé čokoládové dukátky
Varianta A: bílky s cukrem ušleháme ve vodní lázni. Šleháme do zhoustnutí - hmota teplá a pak vmícháme mleté ořechy. Varianta B: bílky s cukrem... více o Laskonky bílé
Máslo, med, cukr dobře utřeme, přidáme mák nebo kokos, vanilkový cukr a citronovou kůru, nakonec vpracujeme mouku. Těstem naplníme formičky a pečeme v... více o Bílé pracny
50 g čokolády oddělíme a zbytek pokrájíme. Žloutky a cukr utřeme do pěny, mléko se smetanou zahřejeme k bodu varu, pak za stálého míchání vlijeme... více o Pudink z bílé čokolády s malinami
Kuřecí maso, nejlépe z vykostěných stehýnek (event. i prsíčka), rozkrájíme na kousky cca 2x2-3 cm - perly. Osolíme, okořeníme čerstvě nadrceným... více o Bílé perly Naomi Campbell
Marcipánovou hmotu dobře prohněteme a použijeme libovolnou barvu potravinářského barviva (jen pár zrníček pro jemný nádech). Utvoříme malé kuličky, do... více o Marcipánové bonbony
Z propracované marcipánové hmoty vytvoříme 30 kuliček. Čokoládu na vaření rozpustíme s tukem ve vodní lázni. Marcipánové kuličky z poloviny ponoříme... více o Oříškové bonbony - bezlepkové
Utřeme máslo s cukrem, vmícháme nastrouhanou čokoládu, rum, šťávu z citronu, 60 g kokosu. Vypracujeme těsto, rozdělíme na kousky. Každým kouskem... více o Kuličky z bílé čokolády
Tabulku čokolády rozlámeme na kousky a dáme do žáruvzdorné misky. Tu umístíme do hrnce s horkou vodou (dejme pozor, aby voda netekla do misky) a... více o Bílé jahůdky
Maso nakrájíme na drobné kousky, osolíme, opepříme a společně s cibulí osmahneme na trošce oleje. Podlejeme trochou vody a dusíme pod poklicí doměkka.... více o Bílé špagety
Porcelánovou mísu vymažeme olejem. Ve velkém kastrolu umícháme smetanu, med a cukr. Hřejeme při nejnižším stupni a mícháme tak dlouho, až hmota... více o Cucavé smetanové bonbony
Žloutky utřeme z cukrem, přidáme nastrouhanou čokoládu, mouku s práškem do pečiva a zalijeme šlehačkou a nakonec vmícháme tuhý sníh. Těsto vlijeme do... více o Bábovka z čokolády Margot
Bílky ušleháme mixérem do tuha a postupně přišleháváme po lžících moučkový cukr. Směs zahřejeme za stálého mixování ve vodní lázni. Přišleháme cukr... více o Kokosky - bílé
Ve smetaně necháme rozpustit máslo a necháme vychladnout. Ve vlažné tekutině rozpustíme čokoládu. Piškoty rozdrobíme a zakapeme rumem. Sekané mandle... více o Bílé rumové kuličky
Troubu předehřejeme na 180 °C (horkovzdušnou na 160 °C).Tmavou čokoládu rozpustíme. Šest formiček o obsahu alespoň 100 ml vymastíme a vysypeme... více o Bábovičky se srdcem z bílé čokolády
2 dcl vody svaříme s dětskou krupičkou na hustou kaši, necháme vychladnout, pak vmícháme máslo, cukr, kokos, rum (tresť). Tvoříme kuličky které... více o Bílé nepečené kuličky
Očištěnou slepici rozdělíme na porce. Vložíme ji do osolené vody, přidáme jednu cibuli, několik kuliček pepře a uvaříme doměkka. Vývar přecedíme a... více o Slepice v bílé omáčce
Zelí a papriku nakrájíme na proužky a podusíme na oleji spolu s kořením. Po chvíli přilijeme bílé víno a dusíme do poloměkka. Pak přidáme neloupaná,... více o Bílé zelí pro tebe
Zelí a papriku nakrájíme na proužky a podusíme na oleji spolu s kořením. Po chvíli přilijeme bílé víno a dusíme do poloměkka. Pak přidáme neloupaná,... více o Bílé zelí pro gurmány
Změklé máslo utřeme s cukrem, vanilkovým cukrem a celými vejci. Smícháme mouku s kypřícím práškem a nasypeme je do máslového krému. Přilijeme mléko a... více o Mandarinkové řezy s kokosovými bonbony
Fazole zalijeme vodou a uvaříme doměkka. Uvařené fazole slijeme a promícháme je s kolečky pórku. Dochutíme solí, pepřem, cukrem, troškou octa a... více o Bílé fazole se slaninou a vejci