Do doby, než jej znovu zveřejní, vám nabízíme několik podobných receptů.
Maso očistěte, zbavte přebytečného tuku a blan a nakrájejte na kostky velké asi 3 x 3 cm. Zeleninu očistěte, mrkev pokrájejte na kostky a cibuli na... více o Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové koleno očistíme a nařežeme kůži jako mřížku. Olej smícháme s medem, hořčicí, grilovacím kořením a solí i pepřem dle chuti. Marinádou potřeme... více o Grilované vepřové koleno
Vykostěné vepřové koleno povaříme v osolené vodě s kořením (nové koření, pepř, bobkový list) zhruba půl hodiny. Nedáváme příliš vody, jen tolik,... více o Vepřové koleno na zázvoru a česneku
Vepřové maso použijeme dle vlastního výběru, kdo jaké preferuje. Připravovat můžeme jak plátky, tak i maso pokrájené na kostky či nudličky. Já zvolil... více o Vepřové s kapustičkami
Plátky libové krkovice po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily, osolíme je a opepříme. Naklepávat není nutné. Cibuli drobně... více o Vepřové s kedlubnou a česnekovými výhonky
Vepřovou plec pokrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Cibule pokrájíme na jemno a česnek drobně nasekáme. Oloupané kedlubny pokrájíme na kostičky... více o Vepřové ve smetanových kedlubnách
Maso vyndejte z ledničky alespoň 2 hodiny před pečením, aby získalo pokojovou teplotu. Troubu předehřejte na 140 °C. Maso nakrájejte na kousky a spolu... více o Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Do silnějších plátků masa uděláme hluboké zářezy a tak vytvoříme kapsu, nebo můžeme například z kusu masa (ořechu, karé...), vždy jeden slabší plátek... více o Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Plátky masa po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily, osolíme je a opepříme. V kastrolu osmažíme drobně pokrájenou cibuli lehce... více o Vepřové plátky s hráškem a mrkví
Maso nakrájíme na větší kostky a smícháme v míse spolu s kmínem, cibulí a česnekem nakrájeným na kostičky, osolíme a opepříme. Rozpálíme sádlo na... více o Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem
Na rozpuštěném másle osmažíme drobně pokrájené cibule lehce dozlatova. Ke konci smažení přidáme osmažit i na kostičky pokrájenou slaninu. Maso dle... více o Vepřové na slanině s medvědím česnekem
Původně se tento recept dělal jen z bůčku, až na konci minulého století se začalo přidávat i dietnější maso. Poměr je tedy čistě na Vás, nám tento... více o Vepřové výpečky se zelím
Z plátku masa odřízněte zbytky tukového krytí, má-li nějaké. Pro delší pečení by byly báječné, na rychlé jídlo z pánve ho bohužel nepotřebujete.... více o Vepřová čína
Na jemně pokrájeném špeku osmažíme cibuli lehce dozlatova. Během smažení pokrájíme na větší kostky libovější vepřovou krkovici nebo bůček. Pokud jsme... více o Vepřové (skopové) kostky na majoránce
Do vepřového masa v celku uděláme několik hlubokých zářezů a vytvoříme tak jakousi širší mřížku. Dáme pozor, abychom maso nedokrojili a s řezem... více o Vepřové dušené v zelenině
Silnější vepřové plátky, námi vybraného vepřového masa opatrně prokrojíme a vytvoříme do nich hluboké kapsy, které naplníme připravenou houbovou... více o Vepřové kapsy se smaženicí v houbové omáčce
Na salát nastrouhejte okurku a mrkev na tenké plátky, přidejte dragon fruit nakrájený na čtvrtměsíčky. Promíchejte v misce s posekaným koriandrem a... více o Kung pao
Maso pokrájíme na plátky a po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nezkroutilo. Plátky osolíme, opepříme a na trošce sádla nebo oleje... více o Vepřové plátky na česneku se špenátovo-sýrovou omáčkou
Na trošce oleje osmažíme drobně pokrájenou cibuli dosklovata, přidáme mleté maso a smažíme za občasného promíchání do rozdrobení (pomoc si můžeme... více o Pikantní vepřové na zázvoru s cuketou
Maso nakrájejte na kostky asi 3 x 3 cm a orestujte je na rozpáleném oleji v hrnci se silným dnem. Poté maso vyndejte na talíř a do oleje nasypte... více o Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Očištěné kachní prso pokrájíme na nudličky, které necháme naložené dvě hodiny v marinádě umíchané z medu, octu, sojovky a rozetřeného nebo... více o Kachní prsa ala čína
Vepřové maso pokrájíme na nudličky nebo kostky, osolíme, opepříme a dáme osmažit do pánve s rozpáleným olejem společně s očištěnou a na měsíčky... více o Vepřové s hruškou a Hermelínem
Prorostlé vepřové pokrájíme na menší špalíčky a podlijeme vodou. Když se voda vyvaří, přilijeme směs ze sójové omáčky, vína, soli, cukru a zázvoru.... více o Vepřové maso v sójové omáčce s vejci
Plátky vepřového masa dle vlastního výběru po stranách nakrojíme, opepříme a jen mírně osolíme. Na pokrájené cibuli osmažené dosklovata na trošce... více o Voňavé vepřové plátky se žampiony
Vepřové maso pokrájíme na kostky nebo plátky, osolíme, opepříme a na roztopeném sádle ho osmažíme dozlatova. K osmaženému masu přisypeme pokrájenou... více o Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Maso pokrájíme na plátky nebo kostky, osolíme a opepříme. Špekáčky pokrájíme podélně na 4-6 výsečí, špek na menší kostičky, slaninu na širší nudličky,... více o Dušené vepřové á la ražničí
Na rozpálený olej na pánvi dáme maso. Snažíme se otáčet aby bylo ze všech stran. Jakmile maso je hotové (dle zkušeností) vyndame jen maso a šťávu... více o Česká vepřová čína
Vepřové plátky naklepeme, po stranách nakrojíme, osolíme a opepříme. V kastrolu rozpálíme trochu oleje nebo sádla a plátky masa osmažíme dozlatova z... více o Slaninové vepřové plátky s hlívou
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a po stranách nařízneme, aby se nekroutilo při tepelné úpravě, nebo ho pokrájíme na nudličky nebo kostky. Osolíme,... více o Vepřové plátky / nudličky na václavkách
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou s kmínem a dáme do remosky o průměru cca 24 cm, vymazané olejem nebo sádlem. Okapané zelí dáme do... více o Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Maso nakrájíme na plátky (je-li zakoupeno vcelku) a z obou stran jej osmahneme na oleji, aby se zatáhlo a následně jen osmahujeme tak dlouho, jak... více o Vepřové na rajčatech s Gnocchi
Na jemně pokrájeném špeku osmažíme pokrájenou šalotku dosklovata. Přidáme pokrájené osolené, opepřené a mírně pokmínované maso, které za občasného... více o Dušené vepřové maso s kedlubnou
Vepřové maso v celku nasolíme, opepříme a okmínujeme, zabalíme a dáme odležet nejlépe přes noc do chladna. Na trošce sádla (oleje) osmažíme pokrájenou... více o Vepřové v kapustě
Maso pokrájíme na nudličky nebo kostičky a opepříme. Oloupaný zázvor jemně nastrouháme. Na rozpáleném tuku osmažíme opepřené maso za občasného... více o Pikantní vepřové na zázvoru - dušené
Na drobně pokrájeném špeku osmažíme pokrájenou cibuli dosklovata. Přidáme na nudličky pokrájené osolené a opepřené maso a koření. Smažíme dozlatova za... více o Vepřové maso s petrželí
Na dno pekáče vložíme cibuli a česnek a podlijeme vodou. Kůži na koleni nakrájíme na čtverečky. Rozmícháme si koření gyros a grilovací v oleji a... více o Pečené vepřové koleno
Na rozpálené pánvi s troškou sádla či oleje osmažíme pokrájené osolené a opepřené kostky nebo nudličky masa ze všech stran dozlatova. Kdo chce, může... více o Vepřové se zelím v minutkové verzi
Kuřecí stehna vykostíme, v masité části uděláme pár hlubších zářezů, kůži z druhé stany necháme (nemusíme), osolíme, okořeníme dle chuti a promneme,... více o Kuřecí steak ze stehna ala čína
Na jemně pokrájeném špeku osmažíme dorůžova drobně pokrájenou cibuli, ke které pak vložíme osmažit pokrájené, osolené a opepřené maso na plátky, které... více o Bylinkové vepřové na houbách
Nejprve si omyjeme maso a nakrájíme ho na nudličky. Maso okořeníme a necháme chvíli odležet. Nakrájíme cibuli a česnek (přibližně stejné množství, ale... více o Rychlá Čína po Česku
Na drobně pokrájeném špeku si osmažíme pokrájenou cibuli dosklovata. Přidáme na nudličky pokrájené osolené a opepřené maso a koření. Smažíme dozlatova... více o Vepřové maso s celerem
Vepřovou plec nakrájejte na kostky velké asi 10 x 10 cm. Osolte a opepřete. Dvě cibule a paličku česneku oloupejte a překrojte napůl. Přidejte k masu... více o Trhané vepřové
Vepřové nakrájejte na menší kostičky (přibližně 3 x 3 cm). Brambory rozkrojte na poloviny. Máslo smíchejte s kmínem a majoránkou, podle chuti osolte a... více o Vepřové špízy
MASO :Maso rozdělte na silnější plátky (až 5 cm na výšku). Přísady kromě oleje smíchejte. Jestliže máte tenderizér, do krkovice z obou stran... více o Grilované vepřové s bramborovým salátem
Než začneme vařit, připravíme si maso i zeleninu. Maso pokrájíme na tenké nudličky, které ochutíme rýžovým octem, kořením na čínu a zaprášíme lžičkou... více o "Čína" s česnekovými výhonky
Kuřecí maso pokrájíme na kostičky nebo nudličky, které zakapeme cca lžičkou oleje, okořeníme kořenící směsí na "čínu" a pokud kořenící směs... více o Domácí kuřecí čína
Vepřové maso zvolíme dle vlastní chuti. Maso dle druhu buď pokrájíme na plátky (ty naklepeme a po stranách nakrojíme, aby se teplem nekroutily) nebo... více o Vepřové s pepřovou omáčkou
Do hrnce dáme vařit jeden litr vody. Až začne vřít, přidáme bujon a sojové plátky. Vaříme ve vroucí vodě po dobu dvaceti minut. Poté sojové maso... více o Chutná čína ze sojového masa
Do pečicí nádoby vložte omyté vepřové maso, přidejte rozmarýn, sůl, pepř, rozpůlené stroužky česneku a nakonec vmíchejte sádlo a trochu vody. Troubu... více o Vepřové na rozmarýnu a pepři
Prvně si nudle namočte na pár hodin do teplé vody, samovolně změknou - hlavně nemýchat, šťouchat atd !!! lehce se lámou když jsou tvrdší a nebudou to... více o Pravá Hoisin čína s nudlemi