Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Rumové kuličky II.
Zelná polévka III.
Meruňkový táč kynutý
Banánový chlebíček s kokosem
Domácí koblížky od babičky
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Gratinované brambory (nejen) s…
Tortilla s kuřecím masem a špenátem
Drůbeží vývar s knedlíčky
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Lotus cheesecake
Klasický burger
Hrnkový drobenkový koláč s mraženým…
Pomazánka à la humr
Salát little gem se slaninou a…
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny