Staňte se našimi fanoušky na:

Žemle "Diplomat"

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Potřebujeme: 60 g másla, 4 plátky Sendvičového nářezu, 4 plátky tvrdého sýra, 4 žemle, cibule, alobal Žemle rozkrojíme na dvě půlky a obě potřeme máslem. Na spodní půlku dáme několik druhů krájené cibule, plátek sendvičového nářezu a plátek sýra. Překlopíme horní polovinu žemle a každou žemli zabalíme zvlášť do alobalu. Dáme zapéci do hodně vyhřáté trouby.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miuka |17. řijna 2015
dobrý nápad Odpovědět
Polda |16. dubna 2015
vypadá dobře Odpovědět
Hana S |16. dubna 2015
Zapéká se do roztečení sýra. Odpovědět
libuska.chroncova |16. dubna 2015
10 MINUT SE PEČE NEBO DÉLE? Odpovědět
PetrKusy |22. března 2015
Dobrý recept. :) Odpovědět
piškot |30. září 2014
vypadá dobře Odpovědět
mochomůrka |19. září 2014
hned bych si dala Odpovědět
šanela |25. srpna 2014
k nakousnutí :-) Odpovědět
Januse |12. srpna 2014
to bude dobrota Odpovědět
Estrella |7. srpna 2014
like Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!