Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové kostky téměř po debrecínsku

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso opláchneme a nakrájíme na kostky.Cibuli oloupáme,nakrájíme nadrobno a osmažíme dozlatova na sádle,nejlépe v paspiňáku.Přidáme nakrájené masové kostky a za stálého míchání je osmahneme po všech stranách.Přisypeme papriku,mouku a krátce vše za stálého míchání osmažíme.Postupně přiléváme vřelou voduaž na požadované množství a stále mícháme,abychom neměli na dně usazeninu.Přidáme masox,rozmačkaný česnek,rajčatový protlak a osolíme.Papińák uzavřeme a necháme vše dusit 30-40 minut.Hotovou omáčku s měkkým masem podle potřeby dosolíme,přidáme na plátky nakrájené párky a smetanu a necháme jěště chvíli za stálého míchání probublávat.Omáčka musí být hustší. Příloha,vařené brambory,houskový knedlík,rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

hana.molcarova |1. července 2013
vyzkouším určitě někdy :) Odpovědět
tepito |25. června 2013
dala bych si... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!