Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové dušené se zelím - dia

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a dáme dusit na cibulku. Přidáme nakrájené zelí, podlijeme vodou a dál dusíme. Když je maso a zelí téměř měkké, zaprášíme moukou (můžeme ještě přidat nakrájená rajčata) a povaříme. 1 porce = 1087 kJ - T 13g - S 8g

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!