Staňte se našimi fanoušky na:

Transylvánské jikry

Autor receptu: pes (240 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 200 g kapřích jiker (nebo ze štiky)

Pracovní postup:

Jikry pečlivě vypereme a zbavíme blanintých zbytků.Necháme je okapat,osolíme a vaříme v páře,dokud nezčervenají.Ve vodě namočíme veku,vymačkáme,utřeme s olejem a přidáme k jikrám.Za stálého míchání přikapáváme olej jako při přípravě majonézy.Ochutíme citrónovou šťávou a drobně nasekanou cibulkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lukas.piskor |1. listopadu 2013
mnam Odpovědět
Penelope |26. řijna 2013
Zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!