Staňte se našimi fanoušky na:

Teplý vánoční perník s vlašskými ořechy a skořicovou zmrzlinou

Autor receptu: Peťa:-) (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z polohrubé mouky, prášku do perníku, oleje, mléka, vajec, cukru, ořechů, kakaa a skořice vymícháme lité těsto; přidáme švestková povidla a višňový likér a opět dobře promícháme. Těsto nalijeme do tukem vymazané a moukou vysypané formy nebo hlubokého plechu a dáme péct do předehřáté trouby. Po upečení nakrájíme na trojúhelníčky nebo obdélníčky (podle použité formy) a podáváme s kopečkem skořicové zmrzliny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Penelope |2. února 2014
1+++ Odpovědět
Proxi |12. ledna 2014
Snad někde seženu tu skořicovou zmrzlinu, nikde jsem ji zatím neviděla :-( Odpovědět
petrapo |4. ledna 2014
uloženo Odpovědět
pastelkat |3. ledna 2014
ukladam mezi oblibene Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!