Staňte se našimi fanoušky na:

Rumpsteak s bylinkovým máslem

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Smíchat hořčici, ocet, sůl a pepř, směsí potít steaky a 3 hodiny marinovat. Máslo nakrájet na tenké plátky, na každý steak položit 2 plátky másla, maso přeložit a sepnout. Na rozehřátém grilu opékat pom obou stranách 5-7 minut. Před podáváním rozdělit na steaky zbylé bylinkové máslo a nechat ho rozpustit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |9. září 2014
Jakmile je maso hotové, nechte je krátce „odpočinout“ (maximálně 10 minut) v misce pod pokličkou. Šťáva se lépe vstřebá a maso bude chutnější. Před podáváním položte na každý steak kousek másla pokojové teploty. Může být i bylinkové. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!