Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Zvěřinový guláš

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
34× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na zvěřinový guláš nejprve očistíme maso, omyjeme ve vodě, nakrájíme na větší kousky a osolíme. Do hrnce dáme na kostičky nakrájenou slaninu, rozškvaříme ji a přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, kterou osmažíme. Přidáme maso, které ze všech stran opečeme. Zaprášíme ho paprikou, přidáme ostatní koření, lžičku octa, utřený česnek a za občasného podlévání dusíme tak dlouho, než je maso měkké. Šťávu necháme vysmahnout a zaprášíme ji hladkou moukou, osmahneme a zalijeme vývarem. Přidáme bílé víno, kečup a ještě krátce povaříme. Hotový guláš podle potřeby dosolíme a na talíři posypeme nadrobno nakrájenou pažitkou. Jako příloha je vhodný chléb nebo brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |27. září 2014
1+++ Odpovědět
Polda |27. prosince 2013
ukládám Odpovědět
biglol |14. listopadu 2013
vynikající Odpovědět
piskotka |2. září 2013
dobrý Odpovědět
Lucinka |10. července 2013
Až bude zvěřina, vyzkouším :) Odpovědět
dagmar.vrbicka |8. června 2013
dobrotka Odpovědět
katy9 |23. května 2013
dobrota Odpovědět
Semyaza |13. května 2013
mňamka Odpovědět
Trudka4 |17. března 2013
Miluju dobrý zvěřinový /srnčí/ guláš. Odpovědět
kote19 |26. února 2013
to musí být dobré :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!