Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Skopové maso s patizony

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Vezmeme si plátky skopového masa a zlehka je naklepeme. Poté se zbavíme přebytečného tuku, nařízneme na okrajích, osolíme, opepříme a zaprášíme moukou. Na pánvi rozehřejeme sádlo a maso z obou stran zprudka opečeme. Poté do vypečené šťávy přidáme na jemno pokrájenou cibuli, kterou zpěníme. Skopové maso podlijeme a pomalu dusíme doměkka. Nakrájíme si patizony, přidáme k masu a zvolna dodusíme. Skopové maso s patizony podáváme s různě upravenými bramborami. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!