Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh na grilu recept (po mlynářsku)

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pstruhy osolíme, po obou stranách potřeme olejem, vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a grilujeme po obou stranách, přitom je potíráme olejem. Pstruhy můžeme urovnat i na vymaštěnou pánev nebo pekáček a opéci po obou stranách pod grilem. Citrónovou šťávu a usekanou petrželku vložíme do rozehřátého másla, prohřejeme a při podávání nalijeme na pstruhy. Vhodná příloha jsou bramborové hranolky a zeleninový salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |30. května 2013
Grilovaný pstruh je vynikající - znám. Odpovědět
ohen |20. února 2013
rybu jsem negrilovala tak uvidíme Odpovědět
liza |8. ledna 2013
taky grilujeme Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!