Staňte se našimi fanoušky na:

Přírodní vepřový řízek se šalvějí

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Řízky očistíme, naklepeme, na okrajích je nařízneme a špejlí na ně připíchneme po 3 lístcích šalvěje.V horkém oleji je osmahneme, osolíme, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka.Šťávu zjemníme máslem, které jen rozpustíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!