Staňte se našimi fanoušky na:

Překvapení v alobalu dle babičky Marušky

Autor receptu: zdenkai (59 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí stehenní řízečka, naklepeme je a mírně osolíme z obou stran. Takto připravené plátky přeložíme na alobal, položíme na ně plátek šunky, sýra, na kolečka nakrájené rajče a doprostřed slabý plátek másla Celé zabalíme do alobalu, okraje pevně přitiskneme, aby nám při pečení šťáva nevytekla, dáme na plech a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C péct. Maso je hotové asi po 20 minutách pečení, opatrně tedy plech vyndáme, alobal zvrchu rozřízneme (pozor ať se nespálíte) a plátek přendáme na talíř. Polijeme vypečenou šťávou, která se z masa vypekla a zůstala v alobalové kapse.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jan |6. dubna 2013
Tvoje babička překvapuje Tebe a Ty zase mne překvapuješ s dobrými recepty denně, díky. Uložím a vyzkouším. :-) Odpovědět
zdenkai |4. dubna 2013
děkuji za dobrou radu.. Odpovědět
Konato |3. dubna 2013
Dobrota. Ten pečící papír je dobrý nápad, budu to tak dělat. Odpovědět
Bobina |3. dubna 2013
pod maso na alobal je dobré dát pečící papír, aby se maso na alobal nepřilepilo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!