Staňte se našimi fanoušky na:

Francouzské jablkové suflé

Autor receptu: Martin75 (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Příprava: Jablka dáme na pekáč, upečeme a prolisujeme. Oddělíme 5 žloutků, dáme je do horké vody a uvařené natvrdo vychladíme a prolisujeme. Mandle umeleme. Nastrouháme citronovou kůru a vymačkáme šťávu. Utřeme máslo s cukrem a během tření přidáváme žloutky a prolisovaná jablka, citronovou šťávu a kůru. Když hmota pění a je kyprá, dáme ji na vymazanou ohnivzdornou mísu, vložíme do horké trouby a pečeme 25-30 minut. Podáváme ihned po upečení.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |24. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
dree |21. června 2013
oblíbené ukládám Odpovědět
Martinka |25. května 2013
Nice!:) Odpovědět
Aidel |6. března 2013
Hezké Odpovědět
Georgina |4. ledna 2013
dobré Odpovědět
Zboris|11. ledna 2013
vypadá to dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!