Staňte se našimi fanoušky na:

Pečená červená řepa v alobalu

Autor receptu: david.kruml.1 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
58× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupanou řepu nakrájíme na středně velké kostky přihodíme vše ostatní (česnek samozřejmě oloupeme ale necháme v celku) a promícháme. Pevně zabalíme do alobalu tak aby nevytekla šťáva. Peče se na mřížce 1 hodinu při 200°C

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |24. září 2014
Nejlépe připravená červená řepa je čerstvě vymačkaná šťáva – protože obsahuje všechny prospěšné látky, které se tepelnou úpravou ničí. Odpovědět
Alpenrose |19. července 2014
****** Odpovědět
darma |18. června 2014
udělám Odpovědět
darma |10. června 2014
až bude sezona tak zkusím Odpovědět
Monique |15. prosince 2013
zkusím Odpovědět
biglol |14. listopadu 2013
také zkusím Odpovědět
lukas.piskor |31. řijna 2013
vyzkouším Odpovědět
lubela |11. řijna 2013
vyzkouším Odpovědět
Bohu |6. září 2013
vyzkouším, ukládám Odpovědět
jana.remkova.7 |9. srpna 2013
Recepty na červenou řepu přímo sbírám! Díky!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!