Staňte se našimi fanoušky na:

Česká mortadela

Autor receptu: pskrob (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bůček 2x umeleme na masovém strojku a dobře promícháme se syrovými vajíčky, česnekem a kořením. Hmotu necháme uležet do druhého dne, pak vytvoříme bochánek, dáme do mikrotenového sáčku, zavážeme a vaříme ve vodě asi 1 hodinu. Po vychladnutí posypeme sladkou paprikou, nakrájíme na plátky a podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |19. řijna 2013
to se mi líbí, děkuji za inspiraci a recept :-) Odpovědět
Bobina |27. září 2013
šup do oblíbených Odpovědět
-3 |26. září 2013
uloženo Odpovědět
piskotka |24. září 2013
dobré Odpovědět
E- |20. září 2013
like Odpovědět
kuchticek |19. září 2013
jojo Odpovědět
E- |18. září 2013
mnam Odpovědět
b* |17. září 2013
like Odpovědět
pes |17. září 2013
zkusím Odpovědět
b* |16. září 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!