Staňte se našimi fanoušky na:

Španělská rybí polévka s rýží

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V hrnci na 2 lžících olivového oleje opékejte cibuli, česnek a na plátky pokrájené chorizo na středním plameni asi 6 minut. Pak přidejte mrkev a kůru z pomeranče a opékejte ještě další 2 minuty - chorizo by mělo být vypečené a zelenina by měla změknout. Zalijte vývarem a rajčaty, vsypte rýži a přiveďte k varu. Pak ztlumte a nechte bublat asi 15 minut, aby byla rýže uvařená. Mezitím rozehřejte v pánvi zbývající lžíci oleje. Osolte a opepřete ryby i plody moře a po částech je zprudka opékejte, každé dávce stačí 1 minuta. Vmíchejte do hotové polévky a už jen krátce společně prohřejte. Rozdělte polévku do misek a posypte petrželkou a nasekaným vejcem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!