Staňte se našimi fanoušky na:

Špalíčková paella

Autor receptu: Semyaza (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Připravte si pánev, kterou můžete vložit do trouby. Maso omyjeme, osušíme, nařízneme kůži a posypeme kari kořením. Cibuli s česnekem nakrájíme na jemno, papriku na proužky a rajčata necháme okapat a lehce rozdělíme. Na rozehřátém oleji osmažíme paličky. Maso vyndáme a do zbylého tuku vsypeme cibuli. Jakmile zesklovatí přidáme česnek, rajčata a papriku. Je dobré, aby paprika změkla a poté vyndáme. Vsypeme rýži, kterou pár minut osmažíme a zalijeme vývarem (nebo rozmíchaným bujónem) cca 2 cm nad rýži. Zamícháme a přidáme maso se zeleninou. Pánev zakryjeme a pečeme při 180 st. cca 45 min (do vypaření vody)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cvrcek |20. června 2013
zajímavé :-) Odpovědět
Mona22 |3. června 2013
vyzkouším Odpovědět
zdenka.r |3. června 2013
ukládám Odpovědět
Petruna |24. května 2013
mňamka :) Odpovědět
lucie.l.farova |23. května 2013
krásný :-) Odpovědět
Michi |23. května 2013
like Odpovědět
petra.konfrstova |23. května 2013
skvělý tip, díky za recept!!! Odpovědět
Barficka |23. května 2013
super nápad a nenadělá se ani moc nádobí, dky Odpovědět
honzíček |23. května 2013
moc supr Odpovědět
araw |23. května 2013
vypadá to skvostně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!