Staňte se našimi fanoušky na:

Slovenská kapustnice

Autor receptu: silvie.andrejkova (66 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tuhle polévku vaří manžel každý rok na vánoce a je moc dobrá. Zelí dáme do hrnce s vodou, přidáme hrst rýže, koření, houby a klobásu nakrájenou na silnější kolečka a vaříme cca 45 minut, potom dochutíme, nejlépe vodou z kysaného zelí, ale dá se i octem, polévka by měla být kyselejší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sussan |5. července 2013
Ukládám, kapustnice/zelňačka/kapustnica se u nás nikdy neztratí. ;) Odpovědět
Peťa:-) |16. června 2013
máte výborného manžela Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!