Staňte se našimi fanoušky na:

Švestková klevela

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zralé a omyté, vypeckované švestky pomleme na masovém mlýnku,dáme do větší plastové nádoby,zasypeme cukrem,zalijeme octem a necháme jeden den odležet - několikrát švestky promícháme.Ovocnou směs vaříme za stálého míchání cca 3/4 hodiny.Ke konci varu přidáme do rozvařené směsi 10 lžic rumu a dle chuti mletou skořici.Teplou klevelou naplníme skleničky a zavíčkujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!