Staňte se našimi fanoušky na:

Bleskový koláč z hroznovým vínem

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Źloutky si vyšleháme s cukrem a tvarohem. Vmícháme mouku s práškem do pečiva a sníh ze 3 bílků. Dáme péct do vyhřáté trouby na 200 stupňů, pečeme asi 20-25 minut. Hotový a vychladlý koláč potřeme dvěma tvarohy umíchanými s cukrem a na něj poklademe hroznové víno. Může být zelené, pak bychom použili bílou želatinu, nebo červené a pak červenou, jako já. Polejeme želatinou a dáme do lednice vychladit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |18. května 2013
To je zajímavé. Odpovědět
Ivulinda(Ivka) |12. května 2013
Pěkné + 1 Odpovědět
Anna1960 |11. května 2013
dobrota Odpovědět
katy9 |11. května 2013
vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |27. dubna 2013
Vypadá to dobře, ukládám:-) Odpovědět
olma |20. dubna 2013
vyzkouším, vypadá dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!