Staňte se našimi fanoušky na:

Sekaná ala ptáček

Autor receptu: lucie.ruliskova (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Vše pořádně promícháme a za pomoci namočených dlaní tvarujeme sekanou, kterou vkládáme nejraději do porcelánové zapékací mísy vymazané olejem.
  2. Opět mokrými dlaněmi na povrchu uhladíme, přidáme plátky máslíčka a podlijeme horkou vodou, kterou lehce osolíme a dle chuti můžeme dát trochu koření na kuře.
  3. Přiklopíme a pečeme asi na tříčtvrteční výkon asi hodinku, ale v polovině pečení lehce odlepíme ode dna. Po hodině odklopíme a dopečeme kůrčičku asi tak 15 minut. Šťávičku nezahušťujeme, pouze v případě potřeby dochutíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucie.d.adamkova|23. března 2013
a je to vyborne, teta nam to dela na kazdou oslavu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!