Staňte se našimi fanoušky na:

Segedín jak ho dělám já.

Autor receptu: ohen (64 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové maso orestuji na cibulce, přidám kmín, obě papriky a dusím aby bylo maso tak na půl. Pak přidám pokrájené kysané zelí a dodělám do měkka. V troše smetany rozmíchám hl. mouku a zahustím. Zbytek smetany přiliji na zjemnění.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucahal |17. června 2013
zkusím Odpovědět
MarkyzaM |17. června 2013
no zkusím i takhle Odpovědět
planeta |11. května 2013
dělávám podobně Odpovědět
miri3 |7. března 2013
dělám podobně Odpovědět
Aidel |4. března 2013
Se smetanou ho nedělám, zkusím Odpovědět
kote19 |26. února 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!