Staňte se našimi fanoušky na:

Maso s okurkami

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté a osušené maso naklepeme , osolíme , opepříme , pokapeme olejem a mlékem a necháme odležet.Pak plátky obalíme v hladké mouce , prudce osmažíme na oleji , podlijeme vodou a dusíme doměkka. K masu vložíme nahrubo nastrouhané kyselé okurky a kečup , případně dochutíme solí.Podáváme s vařeným bramborem nebo s dušenou rýží.Vhodné jsou i hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

martinnatr |3. června 2013
super Odpovědět
J |3. června 2013
vyzkouším Odpovědět
david.kruml.1 |3. června 2013
kečup a kyselé okurky dobrá kombinace Odpovědět
Kůťa|10. řijna 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!