Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodové dortíčky

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • čerstvé jahody
  • jahodový džem
  • 250 g mascarpone
  • 400 g listového těsta
  • 2 lžíce cukru krupice

Pracovní postup:

Listové těsto rozválíme na plát vysoký asi 1 cm, vykrájíme kolečka nebo oválky a upečeme dorůžova ve středně předehřáté troubě. Vychladlé potřeme jahodovým džemem, nastříkáme na ně mascarpone našlehané s cukrem a bohatě ozdobíme jahodami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |20. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Hrabča |28. května 2013
super Odpovědět
Žanetka |29. dubna 2013
hezké:) Odpovědět
slavuska |14. února 2013
zajímavý tip :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!