Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí guláš po řecku

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostičky, osolíme, opepříme, posypeme skořicí, zalijeme citrónovou šťávou a necháme odstát přikryté asi 15 minut. Poté kousky masa vyndáme, necháme odkapat. Máslo si rozehřejeme, přidáme maso, osmažíme ho ze všech stran a pak přidáme rajčatovou šťávu, citrónovou šťávu, která zbyla z marinády a nasekanou petrželku. Pod pokličkou dusíme na mírném ohni, dokud maso úplně nezměkne. Během toho několikrát zamícháme a dle potřeby zalijeme teplou vodou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |26. února 2013
zajímavé :) Odpovědět
david.kruml.1 |16. prosince 2012
se skořicí zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!