Staňte se našimi fanoušky na:

Jablková kaše

Autor receptu: gwendy (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka rozkrájíme na čtvrtky, vykrájíme a dáme povařit s trochocho vody. Vaříme zaklopené až do měkka, pak je rozmícháme vařečkou. Na zahuštění přidáme trochu mouky rozmíchané ve vodě - zhruba lžíci mouky na litr rozvařených jablek. Povaříme dokud kaše nezhoustne. Dle chuti dosladíme. Podáváme studené.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Gabrielle |19. června 2013
Super recept, ráda vyzkouším :) 1* Odpovědět
petra.konfrstova |16. května 2013
zajímavé, díky!!! Odpovědět
Semyaza |16. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Vlasta78 |16. května 2013
dobrá kaše Odpovědět
laetti |16. května 2013
bezva Odpovědět
Barficka |16. května 2013
asi bych už nezahušťovala, ale může to být dobré :O) Odpovědět
water |16. května 2013
zajímavé :-) zkusím Odpovědět
mamina1985 |15. května 2013
mnamka Odpovědět
uuu|16. května 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!