Staňte se našimi fanoušky na:

Zbojnické špízy

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Vepřovou a srnčí kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, okořeníme a potřeme olejem smíchaným s kečupem. Maso necháme 3-4 hodiny odležet. 2. Pak maso střídavě se slaninou a na plátky nakrájenou cibulí napichujeme na grilovací jehly nebo špejle. 3. Špízy vložíme do rozehřátého grilu a ze všech stran grilujeme. Během opékání maso otíráme zbylou marinádou. Podáváme s chlebem a čerstvou zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |30. řijna 2014
1++++ Odpovědět
Hrabča |24. května 2013
hmmm Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!