Staňte se našimi fanoušky na:

Tipy na lehkou večeři

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

PLNĚNÉ AVOKÁDO 4 avokáda, 300g celeru, 60g bílého netučného jogurtu, 40g citronové šťávy, sůl, kopr a citron Z rozpůlených avokád vyndáme pecky, dužinu vydlabeme (půlky dáme stranou) dáme do misky a vidličkou rozmačkáme. Jemně nastrouhaný celer smícháme s citronovou šťávou a jogurtem, přidáme rozmačkané avokádo, osolíme a promícháme. Naplníme vydlabané půlky avokáda a na každou položíme snítku kopru a tenký plátek citronu. 1 porce: 813 kJ, sacharidy 7g, tuky 18g PLNĚNÁ RAJČATA 4 velká rajčata (asi 1/2kg), 200g čerst. špenátu, 150g Cottage, 1 vejce, muškát.oříšek, ml.pepř, sůl Špenát vaříme v páře v parním hrnci asi 8 minut a pak ho nasekáme. Z rajčat odkrojíme vršky, vydlabeme dužinu, odstraníme z ní semínka, nasekáme ji a smícháme se špenátem. Přidáme Cottage, vmícháme syrové vejce a směs ochutíme muškátem, pepřem a solí. Vydlabaná rajčata naplníme směsí, přiklopíme vršky, dáme do parního hrnce a vaříme v páře asi 20 minut. 1 porce: 323 kJ, sacharidy 12g, tuky 3g

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!