Staňte se našimi fanoušky na:

Španělská dušená kýta

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Cibuli nakrájíme najemno a deset minut opékáme na olivovém oleji. 2) Maso nakrájíme na kostky velikosti sousta. 3) Mouku osolíme, opepříme a obalíme v ní maso. 4) Z pánve vyjmeme cibuli a místo ní tam dáme obalené maso, které opékáme ze všech stran. 5) Poté do pánve vrátíme cibuli a přidáme kmín, papriku a pár minut opékáme. 6) Přilijeme sherry, necháme trochu odpařit. 7) Přilijeme vývar a dusíme doměkka 2 hodiny. 8) Podáváme posekanou petrželkou a posypané plátky mandlí (které můžeme opražit nasucho).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |9. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
super nápad Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!