Staňte se našimi fanoušky na:

Šodo krém

Autor receptu: Vendula (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krém na buchtičky uvaříme podle návodu na pudinku s tím rozdílem, že použijeme větší množství mléka. Asi o polovinu více mléka než je v návodu. Pro chuť přidáme trochu rumu a vanilkový cukr. Buchtičky jsou v jiném mém receptu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kuchticek |11. července 2013
dobré Odpovědět
piskotka |2. července 2013
miluju Odpovědět
petra.stefanova.7 |18. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Kysaso|4. února 2014
PROČ PÍŠETE ŠODÓ KDYŽ POUŽÍVÁTE PUDINK ???? Šodó: 250 ml bílého vína cukr krystal + vanilkový cukr (dohromady 60 g) 3 celé vejce citronová kůra V menším hrnci smíchám všechny ingredience na šodó a lázeň postavím na plotnu. Šlehačem na menší rychlost neustále šlechám už od zahřívání. Šleháním šodó nabyde, stále šlehám, poté zase svůj objem zmenší, ještě chvíli šlehám, šodó zhouste a je hotové. Hrnec vyndám z vody. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!