Staňte se našimi fanoušky na:

Sváteční jehněčí

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Jednotlivé kotlety naklepeme,osolíme,opepříme a pokapeme olejem.Naskládáme je do mísyposypemejemně nakrájenou cibulí a necháme několik hodin odležet.Před přípravou kotlety očistíme od cibule tu si odložíme,obalíme je v mouce a osmahneme na oleji z obou stran dozlatova.Maso vyjmeme.Do výpeku přidáme cibulku,v níž byly kotlety naloženy,koření a vše zalijeme vínem,ve kterém jsme rozmíchali mouku.Omáčku za stálého míchání povaříme.Podle potřeby přidáme do omáčky vývar z kostky.Kotlety vložíme zpět do omáčky a jěště chvíli dusíme.Pak omáčku podle potřeby dochutíme a zředíme..

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!