Staňte se našimi fanoušky na:

Losos v zázvorovo-česnekové marinádě

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Česnek smícháme se sójovou omáčkou Kikkoman shoyu, olejem a zázvorem. Marinádou potřeme rybu (bez kůže) a necháme 15 minut odležet v chladu. Steaky opečeme na grilu nebo grilovací pánvi nasucho asi 5 minut z každé strany a podle chuti dosolíme. Lososa doplníme listy salátu a petrželkou. Příloha: na grilu opečené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!