Staňte se našimi fanoušky na:

Losos na pomerančích a červeném víně

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lososa položíme na pomerančová kolečka v pekáčku. Na povrch ryby vymačkáme šťávu z jednoho pomeranče, osolím, opepřím a přidám muškátového oříšk.Nahoru povrchu ryby poklapem souvislou vrstvu z plátků pomerančů a zalijem to celím sladkým červeným vínem. Dusíme. Přivedem to do varu, přikryjem alobalem, nepřevařit..

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |7. února 2014
super Odpovědět
Šuldeska |23. září 2013
Vyzkouším. Odpovědět
honzíček |24. května 2013
luxus Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!