Staňte se našimi fanoušky na:

Krůta na smetaně se žampiony

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné porce krůty osušíme, osolíme, opepříme a opečeme na polovině másla. V hrnci zpěníme na zbytku másla drobně nakrájenou cibuli, přidáme porce opečené krůty a za občasného podlévání horkou vodou a polévání vypečenou šťávou dusíme doměkka. Maso vyjmeme, přidáme rajčatový protlak, na plátky nakrájené žampiony (sušené houby předem namočíme a krátce povaříme). Zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vodou a povaříme. Přilijeme smetanu, podle chuti osolíme, přidáme krůtu a prohřejeme. Podáváme s rýží nebo s bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |25. dubna 2015
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!