Staňte se našimi fanoušky na:

Játrové karbanátky

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pokrájená játra na tenké plátky podusím na cibulce na tuku , vychladlá pomelu a na vyčištění strojku umelu po játrech rohlík , přidám sůl , pepřa strouhanky tolik , aby šli dělat karbanátky , smažím na tuku z obou stran , podávám s bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

JanaB |23. května 2013
ještě jsem neděla, ukládám k vyzkoušení Odpovědět
miuka |23. května 2013
možná vyzkouším Odpovědět
katy9 |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
honzíček |23. května 2013
oo)) Odpovědět
vivianr|23. května 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!