Staňte se našimi fanoušky na:

Bombajské kuře

Autor receptu: Esmé (30 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do kastrolu nalijeme olej (slunečnicový nebo olivový), přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme změknout. Přidáme maso a koření (česnek, chilli, zázvor, římský kmín, chilli papričky -dala jsem místo nich chilli marmeládu). Restujeme a dusíme, dokud není maso měkké (varianta je uvařit ho předtím ve vodě a vývar použít na něco jiného). Přidáme konzervu rajčat (nebo nakrájená čerstvá rajčata, cca 2 kusy)a kokosové mléko a chvíli povaříme, až omáčka zhoustne. Nakonec podle chuti osolíme a případně ozdobíme drcenými oříšky. Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |14. ledna 2014
Zázvor moc nepoužívám, ale zkusit se má prý vše :-) Odpovědět
Monique |16. prosince 2013
to vypadá lákavě Odpovědět
Januse |22. července 2013
vyzkouším Odpovědět
mikotka |24. dubna 2013
zkusím Odpovědět
syslopis|19. dubna 2013
Určitě si to uvaříme! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!