Staňte se našimi fanoušky na:

Hasičský guláš

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jakékoli maso nakrájíme na kousky. Na oleji osmahneme hrubo nakrájenou cibuli a česnek na plátky. Posypeme mletým kmínem, zázvorem a chilli, přidáme maso, osolíme a restujeme, dokud se tuk nevydusí. Pak podlejeme vodou a dusíme pod pokličkou na mírném ohni doměkka. Před podáváním ochutíme citrónovou šťávou a worcesterem. Podáváme s chlebem a voláme hasiče.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PF*13 |13. června 2013
děkuji za názory Odpovědět
Januse |13. června 2013
zkusím Odpovědět
daja55 |13. června 2013
guláše máme rádi,ale hodně pálivé ne,ale stejně ho zkusím a dám jen trochu chilli,aby se nemuseli volat hasiči Odpovědět
q |13. června 2013
vyzkouším,doma bude mít úspěch Odpovědět
Lenny |13. června 2013
vypadá to dobře Odpovědět
Šuldeska |13. června 2013
Guláše mám ráda. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!